Casserole s lasagnami
Čo potrebujeme?
- 3 lyžice olivového oleja
- 1 cibuľu
- 1 zelenú papriku
- 2 mesiačiky cesnaku
- 250 g sekaných rajčín
- 250 g rajčinového pretlaku
- 250 g tempehu
- 1/2 lyžičky soli
- 2 lyžičky cukru
- 1 lyžička sušeného oregána
- 1 lyžička sušenej bazalky
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- štipka mletého čierneho korenia
- 1/2 lyžičky sušených čili vločiek
- 500 ml zeleninového vývaru
- 150 g cestovín na lasagne
Ako postupujeme?
- v hrnci rozohrejeme olej
- na oleji opekáme nasekanú cibuľu, nakrájanú papriku a pretlačený cesnak
- pridáme na kocky nakrájaný tempeh
- ochutíme soľou, cukrom a koreninami, dobre premiešame
- pridáme rajčiny a pretlak, následne vmiešame vývar
- lasagne nalámeme na menšie kúsky a pridáme ich do hrnca
- na miernom ohni varíme a často miešame, aby sa nám lasagne nepripaľovali na dne hrnca
- cca. po 20 minútach je jedlo hotové a môžeme ho podávať
Komentáre
Zverejnenie komentára