Hŕstková polievka so 4 druhmi fazule
Suroviny:
- 50 g fazule rubín
- 50 g fazule bielej
- 50 g fazule Cranberry
- 50 g fazule strakatej
- 50 g cíceru
- 30 g jačmenných krúp
- 3 mrkvy
- 2 cibule
- 2 lyžice slnečnicového oleja
- bio zeleninový bujón
- himalájska soľ
- mleté čierne korenie
- mletá červená paprika
- strukoviny namočíme do vody na 8 hodín
- potom ich varíme vo veľkom hrnci cca. 1 a pol hodiny
- potom pridáme jačmenné krúpy a ďalej varíme, občas premiešame
- nakrájame mrkvu aj cibuľu a varíme v polievke ešte asi 35-45 minút
- 15 minút pred koncom polievku dochutíme
- po uvarení ju necháme ešte 15-20 minút dôjsť pod pokrievkou, aby sa chute lepšie prepojili a môžeme podávať
Komentáre
Zverejnenie komentára