Hŕstková polievka so 4 druhmi fazule

Suroviny:
  • 50 g fazule rubín
  • 50 g fazule bielej
  • 50 g fazule Cranberry
  • 50 g fazule strakatej
  • 50 g cíceru
  • 30 g jačmenných krúp
  • 3 mrkvy
  • 2 cibule
  • 2 lyžice slnečnicového oleja
  • bio zeleninový bujón
  • himalájska soľ
  • mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika
Postup:
  • strukoviny namočíme do vody na 8 hodín
  • potom ich varíme vo veľkom hrnci cca. 1 a pol hodiny
  • potom pridáme jačmenné krúpy a ďalej varíme, občas premiešame
  • nakrájame mrkvu aj cibuľu a varíme v polievke ešte asi 35-45 minút
  • 15 minút pred koncom polievku dochutíme
  • po uvarení ju necháme ešte 15-20 minút dôjsť pod pokrievkou, aby sa chute lepšie prepojili a môžeme podávať

Komentáre

Obľúbené príspevky