Kešu nugát

Suroviny:
  • 80 g ďatlí sušených
  • 60 g kokosového oleja
  • 1 hrnček kešu orechov
  • 2 lyžice agáve sirupu
  • 3 kvapky vanilkového extraktu
  • 2 lyžice raw kakaa alebo karobu

 Postup:
  • kešu orechy pomelieme na jemno
  • ďatle namočíme do vody na 20 minút, vodu zlejeme a ďatle rozmixujeme
  • pridáme ostatné suroviny a vymiešame do hladkého krému
  • do zmesy môžeme pridať aj niekoľko väčších kusov orechov
  • nugát vložíme do nádoby a rovnomerne rozotrieme
  • necháme tuhnúť v chladničke 2 hodiny
  • vyberieme ho z nádoby a nakrájame na ľubovoľné kúsky
  • posypať ich môžeme mletými orechmi alebo cukrom či kakaom

Komentáre

Obľúbené príspevky